Monique Lily is de oprichtster van Lily’s Faces, groeide op in Amsterdam, waar zij nog met veel plezier woont en werkt! 13321178_1372704829413458_838017737_o

In 2010 startte Monique Lily met Lily’s Faces. Het begin stond vooral in het teken van kinderschmink. Al snel kwam zij er achter dat er meer is dan alleen kinder gezichtjes schminken. Er ging een wereld voor haar open toen zij het belly painten en body painten ontdekte.  Monique Lily greep elke gelegenheid aan om meer te leren en volgde diverse workshops van internationale artiesten.  Klik hier voor haar cv.

Om een totaal product te kunnen aanbieden heeft Monique Lily zich tevens gericht op haarstyling en visagie. Eind 2012 heeft zij met een uitstekend resultaat de haarstyliste opleiding bij Dik Peeters weten af te ronden. Vervolgens is zij in april 2013 met glans geslaagd voor het vakdiploma visagie bij Dik Peeters. Na het behalen van haar diploma’s  werd zij gevraagd  te assisteren bij de nieuwe haarstyling en visagie opleidingen. Een unieke kans om de lesstof vanuit het oogpunt van de leerkracht te zien in plaats van de leerling. Zij heeft dit met veel plezier gedaan en veel ervaring opgedaan. Deze ervaring komt voorral bij het lesgeven op diverse locaties weer van pas; zo geeft ze op wekelijks de basiskennis van schminken door aan tal van verschillende soorten mensen die bij haar de cursus komen doen. Maar ook geeft ze face en bodypaint les bij Dik Peeters, is ze vaak te gast op middelbare scholen om grimelessen te geven en wordt ze elders in het land door college’s uit genodigd om professionals les te geven in vooral haar eye designs!

logoBij Monique Lily en dus ook staat kwaliteit bovenaan dus staat Lily’s Faces voor kwaliteit. Natuurlijk zijn klantvriendelijkheid en service de twee volgende meest belangrijkste punten die wij graag uitdragen. Wij werken met kwaliteitsproducten die voldoen aan de Europese normen. Voor kinderschmink en face & body art gebruiken wij het wereldwijde professionele merk Mehron. Wij zijn wederverkoper van dit merk en er wordt op dit moment hard gewerkt aan het maken van een webshop. Meer informatie? Stuur een bericht via het contactformulier. Voor visagie gebruiken wij naast Mehron ook de producten van Make-up Studio, MAC, Kryolan en Ben Nije. Alle producten die wij gebruiken zijn goedgekeurde cosmetica producten door de Europeese Unie.

Monique Lily werkt met veel passie en plezier aan al haar opdrachten. Vol enthousiasme stort zij zich op elke opdracht of het nu gaat om een feestje, fotoshoot,  babyshower, evenementen of bruiloft…. Wil je echt iets speciaals, net even iets anders…. Alles is mogelijk bij Lily’s Faces! Neem contact op en ontdek het!

Monique Lily is ook regelmatig in het buitenland te vinden om bijvoorbeeld voor Mehron Europe te werken op beurzen. Zij adviseert klanten over de producten en geeft demo’s of verzorgd de makeup van de bezoekers.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Klik hier. Of kijk op onze Facebook pagina.

Lily’s Faces verzorgt al 6 jaar de eye designs geheel in thema van de Toppers!! Met het team van 10 pro’s staan wij er ieder jaar weer om er een feest van te maken! foto’s kun je op onze Facebook pagina vinden.

 

12832480_983676695002617_7108501916480890491_n