038

Maar schminken of wel face painten is niet alleen voor de allerkleinste, voor tienermeisjes zijn stoere eye designs ook nog steeds leuk en zelfs  voor volwassenen. Zo staan wij al 3 jaar het publiek van de Toppers te painten helemaal in de stijl van het thema van dat jaar. U ziet het, het is geschikt voor iedere leeftijd en voor iedere gelegenheid.

Wij zijn in te huren voor allerlei feestjes, braderieën, festivals per uur of in combinatie met een stuk prijs, alles is mogelijk informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave. Wij zijn binnen Amsterdam en 15 km daarbuiten in te huren per uur, daarbuiten vanaf 2 uur.

vanaf 1 januari worden er nieuwe prijzen gerekend op al onze diensten

Onze standaard uurtarief voor schminken voor particulieren: € 55,-

Voor het inhuren van meer dan 3 uur rekenen wij een aangepast tarief, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Belly painting of buikbeschildering is een steeds meer voorkomende trend in Nederland. Zwangere dames laten hun buik beschilderen voor mooie foto’s als mooie herinnering voor later of laten er een geboorte kaartje van _MG_6905maken. Of verras de aanstaande moeder tijdens de baby shower, door een  belly paint cadeau te doen!  Het kan allemaal. Hoe leuk is het om die mooie ronde buik te laten beschilderen met een speciale betekenis… heel ontspannen en mooi om te zien hoe de baby reageert op de aanrakingen van de kwast.

Onze standaard belly paint prijs: € 85,- incl btw

Wat krijg je hiervoor:

We bespreken vooraf samen wat jouw specifieke wensen zijn, dit wordt uitgewerkt en zo komen we samen tot een ontwerp. Onze standaard belly paint (alleen buik) duurt 1,5 uur. Als je wilt kunnen wij ook nog wat foto’s maken, welke wij je via internet zullen toezenden. Wij zijn natuurlijk geen professionele fotografen en dit is ook geen uitgebreide fotosessie. Wel werken wij vaak samen met een professionele fotograaf en kunnen ook een combinatie met een fotoshoot aanbieden in een fotostudio.

Ben je geïnteresseerd in een professionele fotoshoot, torso of full body belly neemt dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan maken wij een passende prijsopgave.

 

537276_507649879271970_55053988_n

Body painting is het verven van het lichaam ter versiering, overal ter wereld in verschillende culturen doet

men dit en het is hier in het westen vooral geweldig als je wilt opvallen!

Zowel voor particulieren als bedrijven!

Dus ideaal voor grote evenementen, reclame stunts, dans of fashion shows, festivals, beurzen etc etc. U kun t het zo gek niet bedenken of wij kunnen het painten, mooi en opvallend maken.  Het kan natuurlijk ook in combinatie met kleding of badmode. De modellen die wij painten hebben altijd minimaal een onderbroek (string) aan en zijn 18+.

Wij bespreken heel graag uw wensen en de mogelijkheden met u. De prijs is altijd op aanvraag.

– Er kunnen nog kosten worden berekend voor het reizen, parkeren of eventuele andere extra’s die gewenst zijn.