038

Maar schminken of wel face painten is niet alleen voor de allerkleinste, voor tienermeisjes zijn stoere eye designs ook nog steeds leuk en zelfs  voor volwassenen. Zo staan wij al 3 jaar het publiek van de Toppers te painten helemaal in de stijl van het thema van dat jaar. U ziet het, het is geschikt voor iedere leeftijd en voor iedere gelegenheid.

Wij zijn in te huren voor allerlei feestjes, braderieën, festivals per uur of in combinatie met een stuk prijs, alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden, we kunnen vast iets vinden wat bij u past. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave. Wij zijn per 2 uur in te huren.  We reken binnen de ring van Amsterdam geen reiskosten. Buiten de ring rekenen we 0,25 per km (zijn we langer dan 45 minuten onderweg om naar u toe te komen dan rekenen we 10 per half uur extra). Parkeerkosten zijn altijd voor uw rekening.

Onze standaard uurtarief voor schminken voor particulieren: € 75,- per uur per artist.

  • Wat krijgt u: Een of meerdere professionele face paint artists! We nemen all onze goedgekeurde professionele makeup en glitters mee! hoge (directors chairs) stoelen en spiegels en maken iedereen mooi! Ook super leuk in combinatie met glitter tattoos en hair extentions!

Voor het inhuren van meer dan 3 uur rekenen wij een aangepast tarief, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Belly painting of buikbeschildering is een steeds meer voorkomende trend in Nederland. Zwangere dames laten hun buik beschilderen voor mooie foto’s als mooie herinnering voor later of laten er een geboorte kaartje van _MG_6905maken. Of verras de aanstaande moeder tijdens de baby shower, door een  belly paint cadeau te doen!  Het kan allemaal. Hoe leuk is het om die mooie ronde buik te laten beschilderen met een speciale betekenis… heel ontspannen en mooi om te zien hoe de baby reageert op de aanrakingen van de kwast.

Onze standaard belly paint prijs op onze locatie: € 150,-

Wat krijg je hiervoor:

We bespreken vooraf samen wat jouw specifieke wensen zijn, dit wordt uitgewerkt en zo komen we samen tot een ontwerp. Onze standaard belly paint (alleen buik) duurt max 2 uur. Natuurlijk worden er ook foto’s van de buik gemaakt. Deze prijs is inclusief 2 foto’s. Wil je meer wordt er een andere prijsafspraak gemaakt.  Alles is mogelijk! vraag naar de mogelijkheden om deze speciale herinnering vast te leggen en voor altijd te koesteren.

Ben je geïnteresseerd in een professionele fotoshoot, torso of full body belly neemt dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan maken wij een passende prijsopgave.

 

Body painting is het verven van het lichaam ter versiering!  voor een feestje of als mooi cadeau voor je zelf of je liefde!

Op onze locatie creëert  Monique Lily de mooiste body paints in haar prachtige unieke stijl! Ook maakt zij zelf de foto’s.

Het is naast een privé sessie en shoot natuurlijk ook fantastisch om gebodypaint naar een feest te gaan! We kunnen dit helemaal afstemmen op wat jij wilt…

 

Dus ideaal voor grote evenementen, reclame stunts, dans of fashion shows, festivals, beurzen etc etc. U kun t het zo gek niet bedenken of wij kunnen het painten, mooi en opvallend maken.  Het kan natuurlijk ook in combinatie met kleding of badmode. De modellen die wij painten hebben altijd minimaal een onderbroek (string) aan en zijn 18+.

Wij bespreken heel graag uw wensen en de mogelijkheden met u. De prijs is altijd op aanvraag.