Of het nou extreem moet of heel neutraal, voor een fotoshoot, filmopname of een feest, wij zorgen dat de visagie en haarstijling er professioneel uit ziet!

Bruiloften

Voor vele dé dag waar al zo lang naar uit gekeken wordt. Hoe fijn is het dat je, je dan om de visagie en haar de hele dag geen zorgen meer hoeft te maken. Ook voor uw bruidsmeisjes of andere belangrijke gasten die dag, alles is bespreekbaar.

Sweet sixteen (gala of thema-bedrijfs-feest)

Wat is er leuker om helemaal gestyled naar jouw sweet sixteen, gala of thema (bedrijfs) feest te gaan te gaan!  Ook leuk voor de andere gasten óf een make over hoekje zodat iedereen kan stralen door wat extra bling…  Wij zorgen er in ieder geval voor dat  zij zullen opvallen met hun mooie en sprankelende uiterlijk!

Fotoshoot of film

Monique Lily heeft een opleiding visagie voor fotografie & film gevolgd en met goed resultaat gehaald, dus ook op dit gebied zijn wij op alles voorbereid en zullen wij professioneel werk afleveren.

Kinderfeestjes of workshops

Ook komen wij graag ‘make-uppen’  en ‘haren doen’ op een meidenfeestje, dit kan ook in combinatie met schmink of glittertattoos. Ook zelf leren opmaken van kan!

Visagie en haarstijling is zeer persoonlijk en iedere keer weer anders, graag maken wij een persoonlijke prijsopgave.